Termeni si conditii

Confidentialitatea datelor personale

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre Anteco S.A. in scopul desfasurarii activitatii comerciale.

Anteco S.A.  garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin email la adresa secretariat@anteco.ro sau prin posta la adresa: Str. Lamaitei nr. 2, Ploiesti, Prahova

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Anteco S.A. sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Anteco S.A., prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Pentru orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa secretariat@anteco.ro
 

Livrare

Livrarea produselor comandate se face numai dupa confirmarea telefonica a comenzii. Atentie: in cazul in care adresa de livrare se afla intr-o localitate ce nu este in aria de acoperire a companiei de curierat rapid, cheltuielile de transport vor fi suportate de catre client. In aceste situatii, reprezentantii Anteco S.A. va vor comunica inainte de a trimite coletul costul transportului. 

Detalii referitoare la regula de livrare gasiti pe pagina Cum comand.
 

Modalitati de plata

- Plata in avans prin transfer bancar in baza facturii proforme

Returnarea Produselor

Pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau sa ne scrieti un e-mail la adresa comercial@anteco.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.

In cazul in care se constata un defect de fabricatie sau nerespectarea caracteristicilor produsului, acesta va fi inlocuit sau reparat dupa caz, ori se va restitui contravaloarea produsului in cazul in care niciunul dintre aceste lucruri nu este posibil.
 

Atentie!

Magazinul online www.anteco.ro intra la exceptii privind dreptul de retragere, cf. art. 16 lit. c din OUG 34/2014.

 

Domeniul si continutul anteco.ro este proprietatea ANTECO S.A., societate inregistrata la Registrul Comertului sub nr. 29/96/1991, CIF RO1351808, avand capitalul social de 4.093.445,3 Lei.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu au fost rezolvate prin email sau cu o persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu echipa de management a societatii, la numarul 0244/514090 sau prin email la comercial@anteco.ro