Despre noi

Înfiintata în 1886 ca prima fabrica de mobilier din România si lucrând pentru Casa Regala a României, Societatea Anteco s-a dezvoltat continuu. 

Societatea comerciala ANTECO S.A. Ploiesti ofera clientilor mobilier de inalta calitate, cu un design variat, de la stil clasic si rustic pâna la ultramodern, într-o gama larga de culori, totul fiind îmbinat cu o grija deosebita acordata procesului de productie ce se deruleaza de mai bine de 120 de ani.

Respectând cerintele actuale venim în întâmpinarea clientilor atât prin design cât si prin calitatea executiei. Materialele pe care le folosim sunt din cel mai bun lemn de fag.

Valorile pe care le mentinem si consolidam de peste 120 de ani:


ANTECO Ploiesti este prezenta pe piata româneasca din 1886. Principalul domeniu de activitate este productia de mobilier din lemn masiv atat pentru sectorul HORECA (restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, pub-uri, pizzerii) cat si pentru amenajarea propriei locuinte.
ANTECO comercializeaza o gama larga de scaune si mese, canapele si fotolii, realizate in diverse stiluri (clasic, rustic, traditional, modern). Pentru cei care isi doresc o piesa de mobilier unica, putem realiza si mobilier la comanda. În functie de dorintele dvs., putem executa mobila din esenta de fag, stejar sau plop. Iar multitudinea de culori si modele de tapiterii va permit sa realizati mobilierul perfect.

In plus, va oferim consiliere profesionala astfel incat dvs sa va puteti transforma ideile in mobilierul visat. Personalul calificat si instruit, implicat in derularea procesului de productie, realizeaza produse de calitate in conformitate cu standardele ISO. Mobilierul nostru este apreciat atat in tara, cat si in afara, mai ales in tarile europene. Printre locatiile amenajate de noi se numara: Bordello`s Pub Bucuresti, Cabana Schiorilor Sinaia, Café 13 Brasov, Ceainaria Tabiet Bucuresti, Vila Bulevard Sinaia, etc. De-a lungul anului, firma noastra participa si la diverse targuri internationale de profil.

Societatea detine doua imobile in Ploiesti in zona Dedeman-Artsani pe care le inchiriaza. Spatiile industriale au suprafete diferite de la 50 mp pana la 400 mp. Sunt hale industriale de diferite inaltimi din beton si caramida sau structura metalica. Acestea au fost compartimentate si modernizate. Spatiile industriale sunt destinate atat productiei cat si depozitarii. Fiecare spatiu dispune de utilitati generale contorizate separat. Curtea este betonata si se poate intra cu tirul, se asigura parcare pentru fiecare spatiu in parte iar paza este efectuata de o societate acreditata.

Te asteptam sa ne vizitezi si la sediul companiei, în Ploiesti, judetul Prahova, pe strada Lamaitei nr. 2.

Ne poti trimite si un mesaj accesand pagina de Contact